bikefitting_insoleplus

InsolePlus

Bikefitting

InsolePlus / Bikefitting

InsolePlus Bikefitting zorgt voor een goede fietspositie en daardoor voor meer fietsgenot, betere prestaties en minder blessures. Bikefitting heeft als doel een comfortabele houding te realiseren waarbij uw spierkracht optimaal wordt omgezet in pedaalkracht. Onze Register Podoloog is naast podoloog ook IBFI gecertificeerd bikefitter en heeft zich helemaal gespecialiseerd in voet-/knie-, en houdingklachten daarnaast is Insoleplus fabrikant van geheel op maat gemaakte carbonzolen. 

DOWNLOAD BIKEFIT BROCHURE


InsolePlus / Bikefitting

IBFI gecertificeerd

InsolePlus Bikefitting biedt met haar team bestaande uit IBFI gecertificeerde bikefitters, en register podoloog, een bikefit die in alle opzichten voldoet aan de modernste inzichten.

In onze goed uitgeruste bikefitstudio in Baexem maken wij gebruik van de modernste technieken en apparatuur om een maximaal resultaat voor u te realiseren.

BIKEFIT PAKKETTEN

Level 3 certificaat Mobirise

InsolePlus / Bikefitting

Zadeldrukmeting

Het belang van een goed zadel merkt u pas wanneer u een poosje op de fiets zit. Bij de keuze van een voor u verkeerd zadel kan er al gauw sprake zijn van een oncomfortabele zit of erger, zadelpijn. Wij maken gebruik van een zadeldrukmeter, dit is een hoes die over het zadel wordt geschoven en die vol zit met drukcensoren elke de druk op het zadel meten, zo kunnen wij precies zien wat er op het zadel gebeurd.
Heeft u last van zadelpijn, rug of bekken problemen tijdens het fietsen? Dan kan de oorzaak liggen in een verkeerd zadel of een verkeerd afgesteld zadel. Een dynamische drukmeting van uw zit op het zadel maakt zichtbaar wat er allemaal tijdens het fietsen gebeurd, door deze gegevens in kaart te brengen en te analyseren is het mogelijk om de het zadel en/of de zadelstand te optimaliseren.

InsolePlus / Bikefitting

Wielrenzolen

Een zool is nooit zomaar een zool, vaak wordt er aan zolen gedacht als men klachten heeft in de voet, de voet is immers de basis voor het functioneren van het lichaam op de fiets. Een zool kan dienen om uw voetproblemen tijdens het fietsen op te lossen, maar men kan ook een zool kiezen om de prestatie te verbeteren.
Om de werking van zolen beter te kunnen begrijpen moeten we eerst wat meer weten over de voet. De menselijke voet en enkel is een ingewikkelde samenstelling van 26 botjes , 33 gewrichten en meer dan 100 spieren, pezen en ligamenten. Daarbij komt nog dat de lengte van de botjes niet alleen per persoon maar ook nog eens per voet kunnen verschillen. Met als gevolg dat de gewrichtjes ook niet allemaal op dezelfde plaats/hoogte zitten. Onze Register Podoloog en IBFI gecertificeerde bikefitter heeft zich gespecialiseerd in voet en knie blessures en het maken van geheel op maat gemaakte carbonzolen.

InsolePlus / Bikefitting

Screening

InsolePlus Bikefitting geeft u een mogelijkheid voor een screening, bedoeld voor wanneer u lichamelijke ongemakken ervaart en/of een blessure heeft. Een screening duurt ongeveer 30 minuten. Het is een korte intake waarin wij uw eventuele klachten bespreken waarna wij wat eenvoudige testen doen en uw positie op de fiets bekijken en een zadeldrukmeting doen. Na dit onderzoek bespreken we meteen onze bevindingen en geven advies over evt. aftellingen. 

InsolePlus_podologie

PODOLOGIE & PEDICURE+

Professionele praktijk
voor al uw voetproblemen

InsolePlus_bikefitting

BIKEFITTING+

Voor een goede fietspositie, en nog meer fietsgenot

InsolePlus_Zakelijk

ZAKELIJK+

B2B, voor het vervaardigen van Custom Made zolen en standaard zooloplossingen

OVER ONS

Met al ruim 20 jaar ervaring in het voetenvak, werk ik met veel passie als registerpodoloog in mijn praktijk met daarbij een eigen podolab waar ik alle zolen zelf maak.

BEZOEKADRES

© Copyright 2021 InsolePlus