InsolePlus

Bikefitting

InsolePlus / Bikefitting

InsolePlus Bikefitting zorgt voor een goede fietspositie en daardoor voor meer fietsgenot, betere prestaties en minder blessures. Bikefitting heeft als doel een comfortabele houding te realiseren waarbij uw spierkracht optimaal wordt omgezet in pedaalkracht. 

InsolePlus / Bikefitting

IBFI gecertificeerd

InsolePlus Bikefitting biedt met haar team bestaande uit IBFI gecertificeerde bikefitters, en register podoloog, een bikefit die in alle opzichten voldoet aan de modernste inzichten.

In onze goed uitgeruste bikefitstudio in Baexem maken wij gebruik van de modernste technieken en apparatuur om een maximaal resultaat voor u te realiseren.

InsolePlus

InsolePlus / Bikefitting

Zadeldrukmeting

Het belang van een goed zadel merkt u pas wanneer u een poosje op de fiets zit. Bij de keuze van een voor u verkeerd zadel kan er al gauw sprake zijn van een oncomfortabele zit of erger, zadelpijn. 

InsolePlus / Bikefitting

Wielrenzolen

Een zool is nooit zomaar een zool, vaak wordt er aan zolen gedacht als men klachten heeft in de voet, de voet is ook een basis voor het functioneren van het lichaam op de fiets. Maar ook kan men kiezen voor een zool om de prestatie te verbeteren of puur comfort.


InsolePlus

InsolePlus / Bikefitting

Wanneer zolen in uw wielrenschoenen?

Onze bikefit bestaat in de basis uit een aantal basiselementen.

  • Bij slapende voeten
  • Bij pijnlijke voeten
  • Bij knieklachten
  • Bij rugklachten
  • Voor meer trapvermogen
InsolePlus_podologie

PODOLOGIE+

Professionele praktijk
voor al uw voetproblemen

InsolePlus_bikefitting

BIKEFITTING+

Voor een goede fietspositie, en nog meer fietsgenot

InsolePlus_Zakelijk

ZAKELIJK+

Voor digitale verwerking, en het gemak van uitbesteden

OVER ONS

Met al ruim 20 jaar ervaring in het voetenvak, werk ik met veel passie als registerpodoloog in mijn praktijk met daarbij een eigen podolab waar ik alle zolen zelf maak.

BEZOEKADRES

© Copyright 2021 InsolePlus