digitaliseren

Met de implementatie van een scanner en de software in uw praktijk voor podologie of podotherapie kunt zich nog meer concentreren op de zorg voor uw cliënt.

Met digitaal modelleren sluit u met uw praktijk voor podologie en podotherapie aan op de toekomst van uw vakgebied en op de wensen van uw cliënten. Tevens versterkt u de reputatie van uw praktijk. Hoe implementeert u CAD-CAM in uw praktijk?

U gaat werken met het 3D ontwerpprogramma Rhino. Met de scanner maakt u een grafische afdruk van de voetzolen van uw cliënt. Dit beeld ziet u op uw scherm. Rhino biedt alle tools om de zolen te modelleren en een complete en up-to-date bibliotheek met 3D zoolelementen. Werken met Rhino is eenvoudig en plezierig.
Vervolgens mailt u uw ontwerp naar ons. Wij controleren uw ontwerp. Indien deze vragen oproept, nemen wij altijd contact met u op waarna wij het ontwerp eventueel kunnen corrigeren. Dan starten we het inlezen van uw scan in het programma van de freesmachine. De door u gekozen freesblokken worden in de machine geplaatst en deze zal uit de blokken uw zolen frezen. U kiest of u de zolen standaard uitgefreesd wenst of geheel afgewerkt. Ook kunt u kiezen [samen met uw cliënt] uit een groot aantal bekledingsmaterialen en dessins. Wij stellen u hiertoe stalen en modellen ter beschikking.
Vraag vrijblijvend meer informatie via onze contactpagina. Wij reageren snel!