frees blokken

Om u in staat te stellen de juiste keuze te maken, selecteren wij het beste uit de markt om toe te voegen aan ons omvangrijke assortiment materialen van alle fabrikanten.

Door een individueel ontwerp met een overwogen keuze van materialen in uw freesblokken bewijst u als paramedisch voetspecialist uw vakmanschap.

InsolePlus vindt de keuze van de juiste freesblokken en materialen erg belangrijk, want een goed ontwerp kan alleen in combinatie met de juiste materialen de kwaliteit en effectiviteit van de zolen bepalen. Ons advies is daarom: stel hoge eisen aan uw zolen en kies alleen voor het beste, in het belang van uw patiënt en uw bedrijf.

Assortiment

InsolePlus biedt een uitgebreid assortiment aan freesblokken van hoogstaande kwaliteit. In ons assortiment vindt u ook speciale freesblokken voor onder andere diabetes- en reumapatiënten, sporters en een productlijn voor veiligheidsschoenen. Uiteraard zijn de blokken met combinaties van verschillende Shorewaarden uit voorraad beschikbaar. Komt uw keuze niet voor in onze standaard voorraad, dan overleggen wij graag met u om aan uw wensen te voldoen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over voorraadbeheer en investeringen in materialen, dat doen wij voor u. De ontwikkeling van nieuwe materialen volgen wij op de voet. Ons assortiment zal daarom voortdurend worden uitgebreid met de beste materialen.