Verschillende zooloplossingen

Professioneel aangemeten sportzooltjes

Op maat gemaakte sandalen

Als fietsen uw hobby is, maar u steunzolen nodig heeft, zijn inlegzolen voor uw fietsschoenen een goed idee. Wij adviseren u over de perfecte zool. Zo kunt u optimaal genieten van uw volgende fietstocht.

Speciaal op maat gemaakte inlegzolen voor uw fietsschoenen

Onze inlegzolen voor de fietsschoenen zijn speciaal op maat gemaakt. Geen mens is hetzelfde en dat geldt ook voor hun voeten. Daarom geloven wij in een zeer persoonlijke aanpak. Want naast dat ieders voeten anders zijn, zijn de wensen van iedere fietser ook anders. Waar de ene persoon maar een keer in de week, of alleen met mooi weer, een rondje wil fietsen, is de ander een fanatiek wielrenner. Naast uw fanatisme op de fiets kijken wij ook naar eventuele voetklachten, beenlengteverschillen, eventueel aanwezige rugklachten en klachten zoals zadelpijn. Daarnaast maken wij een videoanalyse om te kijken hoe u op de fiets zit. Aan de hand van al deze gegevens zullen we de perfecte, op maat gemaakte inlegzolen voor uw fietsschoenen samenstellen.

Een speciaal team

Het aanmeten van de perfecte inlegzolen voor uw fietsschoenen doen wij natuurlijk niet zomaar. We maken gebruik van een team van specialisten:

Dankzij dit team, en de moderne apparatuur en technieken, kunt u ervan uitgaan dat wij u helpen naar het beste van ons kunnen. U kunt ons altijd bellen op 0174 725 880 , een mail sturen naar info@fusionbikefitting.nl of langskomen op onze locatie in Wateringen voor meer informatie.