Bikefitters

Na een lange tijd van onderzoek en testen brengen wij sinds begin 2018 de InsolePlus carbon fiber zolen op de markt in Nederland en Belgiƫ. Om de positie en functie van de voet op het pedaal goed te kunnen begrijpen hebben wij diverse opleidingen gevolgd tot internationaal erkend bikefitter. Hieruit is ons paradepaardje in ons sportzolenassortiment voorgekomen.

De Insoleplus fiber zolen worden per voet geheel op maat gemaakt waarbij de mogelijkheid bestaat correcties uit te voeren bij voetafwijkingen en/of beenlengte verschil. Met een gewicht van ongeveer 36 gram per paar zijn de InsolePlus carbon fiber zolen vederlicht en door het gebruikte materiaal ook zeer stijf en duurzaam. Hierdoor ervaart de gebruiker een hoog comfort en een duidelijke verbetering van zijn prestaties door de optimale overdracht van lichaamskracht naar het pedaal.

De Insoleplus carbon fiber zolen worden uitsluitend via gecertificeerde dealers en wederverkopers verkocht. InsolePlus heeft een uitgebreid programma voor de ondersteuning van dealers en wederverkopers beschikbaar.Naast de carbon fiber zool bieden wij nog verschillende zooloplossing specifiek gericht op het fietsen.