Verschillende zooloplossingen

Professioneel aangemeten sportzooltjes

Op maat gemaakte sandalen

Bent u op zoek naar orthopedische zolen voor uw cliënt? Wij hebben twee soorten zolen die we voor uw cliënt kunnen maken. Daardoor kunt u altijd de beste oplossing aanbieden.

Orthopedische zolen

Voor verschillende beroepsgroepen maken wij orthopedische zolen in ons podolab, maar we richten ons vooral op podotherapeuten, podologen, pedicures, fysiotherapeuten en bikefitters. Hierbij letten wij altijd op het zoolplan dat u voor uw cliënt heeft gemaakt. We staan open voor uw wensen als therapeut, zodat uw cliënt altijd een product met het beste materiaal krijgt. Als u wilt dat wij een steunzool voor uw cliënt maken kunt ons de informatie van de voeten aanleveren via een:

  • Digitale scan
  • Schuindoos
  • Podotrack of blauwdruk

Orthopedische, drukontlastende zolen

Naast ons aanbod aan steunzolen, hebben wij ook drukontlastende zolen. Deze zolen zorgen ervoor dat de plekken onder de drukpunten van de voet ontlast worden. Hierdoor zal de cliënt minder last hebben van de druk die komt te liggen op likdoorns en wratjes. Dit zijn veel voorkomende klachten die erg pijnlijk kunnen zijn. Onze zolen helpen hierbij. De informatie van de voet kunt u naar ons opsturen via een scan, blauwdruk of een schuimdoos.

Wilt u meer informatie?

Uw cliënten zullen zeker profijt hebben van onze orthopedische steunzolen. Neem snel contact met ons op via ons telefoonnummer 0174 725 880 of vraag informatie aan via ons e-mailadres info@insoleplus.nl .