Voor de (Medisch)pedicure heeft InsolePlus verschillende zooloplossingen ontwikkeld die voor uw cliënt oplossingen bied voor verschillende voetproblemen.

insoleplusbasicDe InsolePlus Basic is een custom-made (op maat gemaakte) drukontlastende zool die de oplossing bied voor veelvoorkomende voetklachten. Hierbij moeten we denken aan o.a.: overmatig callus, likdoorns en wratten, hamertenen, hallux valgus en natuurlijk vermoeide en branderige voorvoeten. De InsolePlus Basic kan in iedere schoen met een uitneembaar voetbed gedragen worden, Bestelling via Blauwdruk (dynamisch en statisch) of voetscan.

 

 


insolepluscomfortDe InsolePlus Comfort, een comfortabele zool gevormd naar de voet van uw cliënt. Deze zool kan geleverd worden met voorvoetsteun en is voor de vermoeide voet, draagbaar in bijna iedere schoen. Bestelling via blauwdruk en schuimdoosafdruk.

 

 

 

insoleplussimplicityDe InsolePlus Simplicity, tevens een custom-made zool, ter ontlasting van de voorvoet. Deze zool past door zijn elegantie en flexibiliteit in iedere schoen, denk hierbij ook aan de zomerschoenen waar over het algemeen weinig comfort in aangebracht is. De Simplicity bied zowel comfort voor de vermoeide en brandende voorvoet maar ook de wratten en likdoorns in de voorvoet kunnen hiermee ontlast worden. Bestelling via blauwdruk of voetscan.

Denkt u eens aan alle mogelijkheden die u uw cliënten kan bieden door het aanbieden van de InsolePlus BasicInsolePlus Comfort en de InsolePlus Simplicity.