Bent u als Registerpodoloog of Podotherapeut toe aan automatisering binnen uw bedrijf zodat u meer tijd kan investeren in uw cliënten dan biedt InsolePlus voor u de oplossing! Neem de stap naar digitale verwerking van uw zolen en ervaar het gemak van uitbesteden! Bij de vervaardiging van individuele therapiezolen biedt InsolePlus, praktijken voor podologie en podotherapie - ook de kleinere praktijken - de mogelijkheid om de cliënt het beste resultaat te beiden en zelf een kwalitatieve en kwantitatieve groei door te maken. Deze stap maakt men met CAD-CAM zoolvervaardiging, onze kennis en ervaring. Handmatige zoolvervaardiging kost veel tijd die u wellicht liever besteedt aan uw cliënt, uw praktijk en de groei daarvan. Het jonge podolab InsolePlus helpt u bij de overstap naar de moderne, efficiënte en nauwkeurige CAD-CAM-methode. Voor deze overstap bieden wij meerdere opties!


Optie 1
U investeert in een scanner en bijbehorende software, wij helpen u met de training en maken aan de hand van uw scan snel en tegen een scherpe prijs kwaliteitssteunzolen op maat. We slaan uw scan op in een database opdat u later steunzolen kunt bijbestellen.

Optie 2
U wilt een investering nog even uitstellen? Geen probleem. Wij kunnen uw blauwdrukken digitaliseren en daarmee uw steunzolen vervaardigen. Wij informeren en adviseren u hierover graag nader.

Uw pluspunten

+ U blijft zelfstandig en behoudt als paramedisch voetspecialist de regie;
+ U profiteert van onze voordelen als van een eigen 'parttime' podolab;
+ Tijdwinst: meer tijd voor uw cliënt en uw praktijk;
+ Kwaliteitsbeheersing: wij halen de beste materialen uit de markt en werken met geavanceerde,   computergestuurde freesmachines;
+ Digitale dossiervorming: scans zijn altijd snel terug te vinden voor herhalingsopdrachten;
+ Exacte en snelle reproductie van de zolen;
+ Geen minimumafname.

 

Uw pluspunten bij een eenmalige investering

+ Het 3D ontwerpprogramma Rhino in uw praktijk;
+ Elementenbibliotheek tot uw beschikking;
+ Professionele opleiding 'Modelleren met Rhino';
+ Intensieve begeleiding door InsolePlus;
+ Zeer uitgebreide keuze uit kwaliteitsblokken en afwerkingsmaterialen.

 

InsolePlus Premium

Voor de registerpodoloog en podotherapeut is de InsolePlus Premium ontwikkeld. Deze steunzool wordt ontworpen door u als Registerpodoloog of Podotherapeut en tot uitvoering gebracht door InsolePlus. Kortom, u ontwerpt wij brengen uw ontwerp tot uitvoering.
InsolePlus biedt u een zeer ruime keuze aan samenstellingen van materialen in freesblokken zodat voor elke klacht de juiste materiaalkeuze gemaakt kan worden. En mocht uw ideale freesblok hier nog niet tussen zitten dan wordt deze in overleg met InsolePlus ontworpen en in voorraad genomen.