Onze slippers en sandalen hebben een unieke uitstraling. Het voetbed wordt voor uw cliënt op maat gemaakt en vervaardigd van natuurkurk, ons kenmerk is een rood randje tussen voetbed en loopzool en zal ‘altijd’ een witte loopzool hebben. Dit maakt dat de Doortjes slippers en sandalen een frisse uitstraling hebben. De schacht wordt vervaardigd van kurk of leer. Hierin hebben wij een aantal standaard kleuren. Naast de standaard kleuren werken wij met leer in kleine oplagen met leuke en unieke prints, hiervoor geld dan ook op=op!
Mocht uw cliënt willen afwijken van de unieke uitstraling en bijv. een zwarte loopzool willen of een wit randje dan rekenen wij hier een meerprijs voor!
De schachten worden op een wijze vervaardigd dat deze altijd netjes op de voet zal aansluiten. Dit betekend bij enkele modellen dat we zowel aan de binnenzijde als ook aan de buitenzijde van de slipper een sluiting van klittenband hebben.

De Doortjes slipper is een beschermd product en deze zijn EU geregistreerd. Dit betekent dat ze aan bepaalde eisen moeten voldoen en niet mogen worden nagemaakt. Doortjes slippers zijn gemaakt van natuurkurk en hierdoor een duurzaam product. Ze worden op een eerlijke manier in Nederland geproduceerd door bekwame vakmensen.